25 Tem 2020

ARTVİN KÖYDES BİRLİK BAŞKANI SAYIN MUSTAFA UĞUR ÖZERDEN’E VEDA YEMEĞİ VERİLDİ

Artvin merkez köylere hizmet götürme birliği başkanı sayın Mustafa Uğur ÖZERDEN ( Murgul Kaymakamı ve Artvin vali yardımcılığı görevini yürütmektedir)’ il genel meclisi üyesi köydes encümeni  Mehmet AKALIN il genel meclisi üyesi köydes encümeni Selman GÜNEY Tütüncüler köyü muhtarı  Artvin muhtarlar derneği başkanı Hasan CİN Fıstıklı köyü muhtarı Selim ERKAL Taşlıca köyü muhtarı Ümit AKALIN  Ballıüzüm Köyü muhtarı köydes encümeni Ali Fuat BEYAZ  Hızarlı  Köyü muhtarı köydes encümeni  Osman AKTAŞ   birlik müdürü Y. Suat SEVİNÇ birlik muhasebecisi Ergül ATAK birlik teknik elemanı Meliya AYDEMİR  birlik teknik elemanı Cevdet ÖZÇELİK Sayın Murgul  kaymakamı (Artvin vali yardımcısı) Mustafa Uğur ÖZERDEN’in tayini çıkması nedeniyle veda yemeği düzenlendi  Artvin merkez köylere hizmet götürme birliği encümen ve çalışanlar olarak iki yıldır yürüttüğümüz çalışmalarda vermiş olduğunuz özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz.  Sayın Murgul  kaymakamımız (Artvin vali yardımcısı) Mustafa Uğur ÖZERDEN burada sizlerle beraber geçen süre içerisinde güzel işler yaptık beraber çalışmaktan memnun kaldığını bundan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim dedi. Düzenlenen yemeğin sonunda birlik müdürü Sayın Murgul  kaymakamımız (Artvin vali yardımcısı) Mustafa Uğur ÖZERDEN’e plaket taktim etti.

IMG_5366_1200x800

IMG_5368_1200x800