24 Tem 2020

ARTVİN MERKEZ KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ TOPLANTISI SAYIN MUSTAFA UĞUR ÖZERDEN BAŞKANLIĞINDA SON KEZ TOPLANDI

Artvin merkez köylere hizmet götürme birliği başkanı sayın Mustafa Uğur ÖZERDEN ( Murgul Kaymakamı ve Artvin vali yardımcılığı görevini yürütmektedir)’in başkanlığında il genel meclisi üyesi köydes encümeni  Mehmet AKALIN il genel meclisi üyesi köydes encümeni Selman GÜNEY Ballıüzüm Köyü muhtarı köydes encümeni Ali Fuat BEYAZ  Hızarlı  Köyü muhtarı köydes encümeni  Osman AKTAŞ  birlik müdürü Y. Suat SEVİNÇ birlik muhasebecisi Ergül ATAK birlik teknik elemanı Meliya AYDEMİR teknik eleman Cevdet ÖZÇELİK Sayın Murgul  kaymakamı (Artvin vali yardımcısı) Mustafa Uğur ÖZERDEN’in tayini çıkması münasebetiyle son kez KÖYDES  toplantısı yapıldı.Toplantıda birlik üyeleri gece gündüz demeden özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledik.Sayın Murgul  kaymakamımız  (Artvin vali yardımcısı) Mustafa Uğur ÖZDEN yaklaşık iki yıldır köydes’de  beraber çalıştığımız süre zarfında hep beraber uyumlu çalışma sonucunda güzel işler yaptığımız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim dedi.  Son olarak buradan ayrılsak da iletişimimizin devam etmesini istiyorum dedi.

041_600x800
051_600x800