4 Ara 2017

ARTVİN MERKEZ MUHTARLAR DERNEĞİ BATUM – TİFLİS GEZİSİ SONRASI BASIN AÇIKLAMASI

ARTVİN MERKEZ MUHTARLAR DERNEĞİ

BATUM – TİFLİS GEZİSİ SONRASI BASIN AÇIKLAMASI

Muhtarlar gününde Sayın Valimiz Ömer Doğanay’dan Batum Tiflis Dostluk ve Muhtarlar arasındaki dayanışma gezisini talep ettik. Bu gezinin tatihini de 1 Aralık 2017 olarak  belirledik. Gezi programı Valiliğimiz öncülüğünde düzenlendi. Araçlar Hopa- Kemalpaşa Belediyeleri tarafından karşılandığı için araç kiralanmasında valiliğimizin ve muhtarlar derneğimizin herhangibir tasarrufu bulunmamaktadır.

Ücreti Valilik ve Artvin Muhtarlar derneği tarafından karşılansaydı daha önceki yıllarda yapıldığı gibi (Çanakkale Gezisi) Artvin’de ki tüm fırmalardan fiyat araştırması yapmak suretiyle bu hizmeti satın alabilirdik. Hopa ve Kemalpaşa Belediyelerinin kiralamış olduğu araçlar her ne kadarda değişik il plakalı olsalarda araç sahipleri ve çalışanları Artvinlidirler.

Hareket saatimizden hemen önce 3 firmanın sahibine Sayın Vali Yardımcımız Adem Başoğlu ve Dernek Başkanımız Cafer Azizağaoğlu tarafından ayrıntılı bilgi verilmesine rağmen haber çarpıtılarak kamuoyu yanlış bilgilendirilmiştir. Haberi yazan gazete muhabirinin biran önce tekzip yapmasını bekliyoruz.

Dostlukların daha da güçlendiği muhtarların eşlerinin birbirini tanıma fırsatı bulduğu bu geziyle yeni dostluklar kazanmamıza vesile olan,

Bu gezinin düzenlenmesinde emeği geçen başta sayın valimiz Ömer Doğanay beyefendiye vali yardımcılarımız Adem Başoğlu ve Seda Başoğlu’na mahalli idareler müdürümüz Filiz Özdemir’e, İl Genel Meclisi başkanı Hasan Dilberoğlu’na, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dursun Okur’ a, İl Müftüsü Kemal Uçkun’ a Batum Müstakil Sanayiciler ve İş Adamları Derneğinin (MÜSİAD) Başkanı Nuri Sarı’ ya, Gürcü- Türk İş Adamları Derneği Onursal Başkanı Kenan Yıldırım’ a, Organizasyoncu Ufuk Karacan ve Nursel Karacan’ a Hopa Belediyesine , Kemalpaşa Belediyesine, Tulumcumuz Olcay Çelik’ e yolculuk boyunca Türkü söyleyen Selim Erkala , Aynur Baydara , Mustafa Yavuza , Tüm Muhtarlarımıza ve eşlerine emeği geçen herkeze  katkıları ve gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz.04.12.2017

Artvin Muhtarlar Derneği

IMG-20171203-WA0000_450x600