27 Tem 2020

ARTVİN MUHTARLAR DERNEĞİ MURGUL KAYMAKAMI VE VALİ YARDIMCIMIZ SAYIN MUSTAFA UĞUR ÖZERDEN’E PLAKET VERDİ

Artvin muhtarlar derneği başkanı Hasan CİN , başkan yardımcısı Ali Fuat BEYAZ , başkan yardımcısı Hasan KALAYCI  ve genel sekreter Selim ERKALSayın Mustafa Uğur ÖZERDEN ( Murgul Kaymakamı ve Artvin vali yardımcımız)’i makamında ziyaret ettik.  ARTVİN  merkez ilçeye bağlı köy ve mahalle muhtarlarımızla beraber yürüttüğümüz çalışmalarda vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür eder , beraber çalışmaktan her zaman gurur duyduk duymayada devam edeceğimizi bildirir , yeni görevinizde başarılarınızın devamını dileriz .Sayın Murgul  kaymakamımız  (Artvin vali yardımcısı) Mustafa Uğur ÖZERDEN yaklaşık iki yıldır  beraber çalıştığımız süre içerisinde  hep birlikte  uyumlu çalışmalarımızın  sonucunda güzel işler başardık  bundan dolayı  hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim dedi.  Son olarak buradan ayrılsak da gönlümde kapımda hepinize sonuna kadar  açık dedi.

199_1024x682
197_1024x682