Artvin Muhtarlar Derneği 03/03/2011 tarihinde Cafer AZİZAĞAOĞLU, Ünsal SARAÇ, Selim ERKAL, Atila TAHMAZ, Sezahir ŞAHİN, Hamdi ÖZTÜRK, Ali Fuat BEYAZ  kurucu yönetim kurulunun çalışmaları neticesinde kurulmuştur.

Derneğimiz kurulduktan sonra yönetim kadrosuyla Mahalle ve Köyler gezilerek gerekli fotoğraf ve kamera çekimleri yaparak yapılmış ve yapılması gerekenler yerinde tespit edilmiştir. İl ve İlçeye bağlı kurum amirleri ve şirket yöneticilerine ziyaretler gerçekleştirilmiş olup Dernek bürosu kendi katkılarımızla ve bağışlarla her türlü cihazlarla donatılmıştır. Dernek büromuzda projektörle yapılabilen sunumlar sayesinde daha etkili toplantılar yapılabilmektedir.

Amacımız Muhtarlarımızın sorunları olduğunda yanında olmak ve etkinlikler yaparak muhtarlarımızın sosyal, kültürel faaliyetlerini birlikten kuvvet doğar mantığıyla organizeli bir çalışma sergilemektir.

GÖREVDE OLAN MUHTARLARIMIZ

[Tekil Resim bulunamadı]
alifuatbeyaz [Tekil Resim bulunamadı] fatihgultekin
[Tekil Resim bulunamadı] mehmetaliergul [Tekil Resim bulunamadı]